Kan du anbefale KBT Entreprise Aps

Herunder kan du læse vores seneste anbefalinger.

Hvis du er en af vores tilfredse kunder, vil vi blive glade for din anbefaling.

På forhånd mange tak!

Rating: 5

10 Thoughts on “Giv en anbefaling”

 • Nyt køkken
  Peter og co. har netop lavet mit nye køkken med el, gulv, speciallavede moduler og hvidevarer. Resultatet er lige i skabet og jeg har følt mig tryg og velbehandlet gennem byggeprocessen. Peter er altid til at få fat på og der bliver handlet og fulgt op løbende. Jeg ville ikke tøve med at anvende KBT til andre byggeprojekter.

  Rating: 5
 • Nyt vindue
  Jeg kan kun anbefale KTB Entreprise. Selv skulle jeg have lavet et vindue og med hjælp Fra KTB kunne dette lade sig at gøre ganske nemt.
  Der var god kommunikation og jeg følte mig i sikre hænder.

  Rating: 5
 • Køkken og gulve.
  Jeg havde behov for nogle ændringer i min ejendom. Jeg havde tidligere fået anbefalet KBT Entreprise som nogle stabile og dygtige håndværkere. Der skulle laves gulvisolering, nye gulve, nyt køkken. Derudover skulle der fældes en del træer. Efter forhandling blev vi enige om en pris på arbejdet og vi indgik en aftale med KBT. Det har vi på ingen måde fortrudt. Alt gik efter planen .

  Rating: 5
 • nye gulve
  Da vi overtog vor lejlighed, var gulvene godt slidte. Da vi ikke ønskede tæpper eller lignende materiale fik vi KBT til at komme med et forslag. Vi besluttede at det skulle være nye gulve i ask. KBT kom med en god pris som vi accepterede og arbejdet blev udført til aftalt pris og aftalt tid og bestemt til vor fulde tilfredshed.

  Rating: 5
 • Skillevæg og Køkken
  I mit Sommerhus skulle der laves nogle forbedringer og ændringer. Jeg kontaktede KBT Entreprise, der tidligere havde udført noget arbejde for mig. Opsætning af skillevægge med nye døre samt opsætning af køkkenskabe. Jeg fik en rigtig god rådgivning fra firmaet og samtidig et godt tilbud på de ønskede arbejder. Arbejdet blev udført i fin stil uden de sædvanlige forsinkelser, man hører om andre steder og jeg anbefaler gerne KBT videre til venner og bekendte, der mangler en entreprenør.

  Rating: 5
 • Nye vinduer
  Vi har fået nye vinduer i vores kolonihavehus og har været rigtig godt tilfreds med det arbejde der er udført. Vi synes også vi har fået god vejledning i valg af vinduer og der har fra firmaets side været god indlevelse bla valgte tømmeren nogle rigtig fine vinduesrammer , som passer perfekt til huset og vores smag. Vi har følt os trygge under hele processen og aftaler samt tider har hele tiden været overholdt. Et firma der varmt kan anbefales. Maiken og Lasse

  Rating: 5
 • Ny Hoveddør og Vinduer
  Nye vinduer er en af mine bedste investeringer, som jeg daglig finder stor glæde ved. Med gode råd, hjælp og vejledning fra KBT Entreprise Aps, fik jeg de helt rigtige vinduer og hoveddør.
  KBT Entreprise Aps klarede al det praktisk med bestilling, opsættelse og efterrengøring.
  Skulle jeg en anden gang få brug for en håndværker, vil jeg ikke være i tvivl. Jeg vil kontakte KBT Entrepris Aps.
  En tilfreds kunde. Birthe fra Taastrup

  Rating: 5
 • Renovering af lejlighed
  I sommeren 2015 købte jeg en 2-værelses lejlighed på Frederiksberg, der skulle gennemgribende renoveres. I den forbindelse kom jeg i kontakt med Peter Hvolby Nielsen, der gav mig et meget fornuftigt tilbud på udskiftning af vinduer og badeværelse, som jeg valgte at acceptere.

  Projektet udviklede sig en del undervejs, idet jeg valgte at lade Peter Hvolby Nielsen, tage sig af flere opgaver i forbindelse med renoveringen bl.a. yderligere vvs-arbejde og murer-/pudsearbejde.
  Der blev løbende aftalt tillægspriser på de forskellige ydelser, som Peter Hvolby Nielsen hver gang fulgte op på med en mail. Det gav en god fornemmelse og sikkerhed for projektets udgifter.

  Deadlines i den oprindelige aftale med udskiftning af vinduer og badeværelse blev overholdt, dog trak det lidt ud med at få alle tillægsopgaverne afsluttet.

  Peter Hvolby Nielsen styrede projektet med renoveringen af lejligheden til min fulde tilfredshed, ligesom udførelsen af arbejdet var meget tilfredsstillende. Han var altid nem at få fat i, hvis der var noget der skulle vendes og tog sig hurtigt af opståede problemstillinger.

  På trods af at projektet udviklede sig en del undervejs, og der løbende blev indgået tillægsaftaler, var den endelige afregning fuldstændig som aftalt – faktisk sparede Peter Hvolby Nielsen mig ved et par lejligheder for udgifter.

  Jeg kan kun give Peter Hvolby Nielsen min bedste anbefaling og vil helt sikkert benytte ham igen, når jeg en anden gang skal have udført noget arbejde.

  Lars H. Nielsen

  Rating: 4
 • Nye vinduer på 4 etagers hus
  Fået udskiftet vinduer på for og bagside af hus i 4 plan.
  Arbejdet fint udført, fin kvalitet på vinduerne og hvad der end
  var af mindre ting blev klaret hurtigt og smertefrit.
  Stor lydhørhed over for alt der blev sagt og en fin service.
  Prisen vældig fin i forhold til konkurrenterne.
  Så alt i alt stor tilfredshed med både vinduer og arbejde.

  Rating: 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *