KBT Entreprise ApS

- Ekspert i vinduer

35 års erfaring og mere end 100.000 udskiftede vinduer! Ejer af KBT Entreprise ApS, Peter Hvolby Nielsen, ved om nogen, hvilken forskel et godt vindue kan gøre. Firmaet samarbejder med Outrup, som er Danmarks førende vinduesproducenter, og ud over grundig rådgivning, monterer vi hurtigt og sikkert den type vinduer, som passer bedst til jeres behov og jeres byggeri.

Et vindue er ikke bare et vindue
Der er mange ting, som er værd at overveje, når der skal monteres nye vinduer. Hvad er eksempelvis fordelen ved et rammevindue og et modulvindue? Hvilken type materiale opfylder jeres ønsker i forhold til udseende, vedligehold og energioptimering? Det kan være utrolig svært at vælge mellem de mange muligheder på markedet, men som eksperter på området kan vi rådgive jer til at træffe den helt rigtige beslutning - både i forhold til jer selv, byggestil og miljø.

Outrup Vinduer & Døre - et sikkert valg
Gennem sine mange år i branchen har Peter samarbejdet med den jyske vinduesproducent, Outrup Vinduer & Døre. Kvaliteten af produkterne, den hurtige levering og det gode samarbejde gør, at Outrup er den foretrukne leverandør til KBT. Men har I eksempelvis 'forelsket' jer i en anden producent, så klarer vi også nemt dette.

Eksempler på typer af vinduer:
- TræFront: Traditionelle trævinduer
- GreenFront: Højisoleret front af steenuld - gennemtestet af ROCKWOOL®
- AluCapFront: Træ som er beklædt med en kappe af aluminium
- AluFront: Træ indvendigt og alu-front udvendigt

Vælg sikkert - vælg KBT Entreprise
Gennem tiden har vi medvirket til vinduesrenovering i mere end 1000 ejendomme alene i Storkøbenhavn. Vinduer er altså vores kerneområde, men vi har selvfølgelig også stor erfaring med tag- og facadearbejde. Velkommen til KBT Entreprise!