Træ alu vinduer er den praktiske løsning som holder mange år frem

Kombinationen af træ på den indvendige side og en aluminiumskappe på den udvendige side er et populært valg blandt mange danske boligejere.
Mange danskere vælger at få monteret de såkaldte træ alu vinduer i deres bolig af den simple årsag, at det er en praktisk løsning, som man vil kunne få stor glæde af i de næste mange år frem.
Træ alu vinduer kræver nemlig ikke vedligeholdelse, og derfor behøver du som boligejer ikke at bruge yderligere penge på at få vinduerne malet.

Skræddersyede løsninger til ethvert behov
Hos KBT Entreprise varetager vi hovedsageligt opgaver i Valby, Vanløse, København og omegn både for privatpersoner, boligforeninger, institutioner og virksomheder.
Vi tager gerne hånd om montering og udskiftning af træ alu vinduer hos netop dig og skræddersyr gerne en løsning, der specifikt matcher netop dine ønsker – og ikke mindst også dit budget.
Med stor erfaring i bagagen indenfor montering af såvel træ som træ alu vinduer, kan du trygt lade dit valg falde på KBT Entreprise, når de gamle vinduer skal udskiftes med nogle nye.
I tidens løb har vi hjulpet et hav af danskere i Københavnsområdet med udskiftning af vinduer, og lige siden virksomheden spæde begyndelse har kvalitet og god service altid være to centrale nøgleord, der er blevet værnet om.
Du vil med andre ord trygt kunne overlade arbejdet med montering af almindelige trævinduer og træ alu vinduer til os.

Få et uforpligtende tilbud på træ alu vinduer
Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med monteringen af nye trævinduer eller træ alu vinduer, er du altid meget velkommen til at kontakte os for yderligere information.
Husk at vi altid gerne udarbejder et tilbud på en løsning, som er skræddersyet specifikt til netop dine ønsker og behov.
Kontakt os nu på telefon 40 73 09 85 og lad os strikke et uforpligtende tilbud sammen på nye træ alu vinduer, som passer specifikt til netop dig og dine behov.